i

Tehnologie

Condiționarea morcovului înseamnă tot procesul prin care este acesta trecut până în faza de vânzare. După recolatre, așa cum am menționat ulterior, urmează condiționarea cu ajutorul liniei de spălat, sortat și ambalat rădăcinoase.

Utilajul preia boxpaletul cu morcov, răstoarnă legumele într-un bunker de prespălare, apoi benzile transportoare preiau morcovul spălat pentru a-l sorta în funcție de lungime și grosime. În urma sortării, alte două benzi preiau produsul și îl duc spre cântar. Pe parcusul traseului pe benzi lucrătorii monitorizează și sortează manual pentru a elimina morcovul cu elemente neconforme, cum ar fi pete, rupturi, etc. Cântarul electronic permite ambalarea în pungi de 1 sau 5 kg, de asemeni banda poate descărca o cantitate necântărită direct în saci de polipropilena. După ambalare fiecare pungă sau sac sunt inspectate vizual pe o masă de inspecție înainte ca marfa să fie paletată și trimisă către vânzare. 
 
          
 

We have 4 guests and no members online

2011.
By Joomla 1.7 Templates in collaboration with hosting